Re: 28.10.2016 Český průvodce
psal jsem mail
psal jsem mail
Ahoj,taky bysme s manzelem jeli,kdyby to šlo a bylo by volno ve skupině s českým průvodcem? Dekuju email : petrosinka@post.cz
Chtěli bychom jet 15.10. Nemá náhodou na tento termin někdo domluveneho českého průvodce? Ozvěte se mi prosím na číslo 722795911
Jsme tri a chceme 15.10.do Osvetimi.vim,je to na posledni chvili.nema nekdo tri volna mista ve skupine?
15.10. Pro tri lidi? Muzeme se pridat? Tel 704 014 965
Dobrý den, chtěli bychom jet do Osvětimi a nevím kde se objednává český průvodce a jak to vlastně funguje, jsme čtyřčlenná rodina. Děkuji..
Nejede někdo na prohlídku 8.10.2016 v čj? Jsme dva a chtěli by jsme se k někomu přidat.
czu.opt(at)seznam.cz
Pokud by měl někdo zájem, mám k dispozici 2 vstupenky do Osvětimi na 25.9.2016 od 9:30 se slovenským průvodcem.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nejede někdo na prohlídku s českým nebo slovenským průvodce 25.9.. My jsme zatím 4, tak pokud by někdo jel rádi bychom se přidaly. Piště na tt.johny@seznam.cz předem díky.
Zdravím
Chtěli bysme jet v říjnu do Osvětimi, jeli bysme 3 a chci se zeptat, jak je to se vstupenkami a průvodci? Četla jsem, že český je jen o prázdninách. Nedá se to nějak objednat nebo něco? Popř. Jak?
Dobrý den, jedeme do Osvětimi 1.října. Objednávala jsem prohlídku s českým průvodcem. Nyní čekám na odpověď. Pokud byste měli zájem, tak se k nám můžete přidat.
Pokud se někdo chcete k nám přidat pište na souckovavera@centrum.cz
Ano, mám zájem. muzete mi poslat info na 778 008 561?
Mám zájem, je nás 7 lidí.. jak to vůbec funguje?
kdyžtak pište na 778 008 561
Dobrý den,nejede někdo na prohlídku 23.9.2016.Pojedeme 4 přidej té se k nám.Budeme objednávat průvodce tel. 704 484 899
Dobrý den, objedáváme si českého průvodce (snad to vyjde) na 24.9.2016 do Osvětimi na 11:00. Zatím je nás 5 osob, pokud by chtěl někdo k nám, prosím pište mi co nedříve na mail new.daniela@seznam.cz
Jak stě to dokázali objednat mi chtěli jet na 23.9.2016 a jestli sem dobře rozuměla tak je to plný
ahoj, kdo má zájem o 3,5 hod. s českým průvodcem do areálu na zítřek 15.9. - 14.00 hod. ?
Dobry vecer, neviete nahodou o nejakej skupine na piatok, 16. 9., ku ktorej by sme sa mohli pridat? Vdaka.
Dobrý den,
na oficiálním webu jsem bohužel nenašla možnost zakoupit vstupenky s prohlídkou v češtině?
Je možné tyto zakoupit na místě nebo vůbec?
Děkuji za odpovědˇ.