Obecná diskuze

17.11.2016

Ahoj, chtěli bychom Osvětim navštívit 17.11.2016. Rádi bychom se přidali k někomu s českým průvodem. Jsme 4 osoby. V případě, že byste se chtěli podělit o náklady na průvodce a nevadí Vám 4 osoby navíc. Kontaktujte mě na:
jziegler@seznam.cz

Díky
Jirka

Re: 17.11.2016

Zdravím, 17.11.2016 tam jedeme s dějepisným seminářem z našeho gymnázia (cca 45 lidí). Třeba bude možnost se přidat k nám.

Re: Re: 17.11.2016

To je poměrně zajímavé. V kolik tam plánujete prohlídku?

28.10.2016

Ahoj, plánujete v tento den návštěvu někdo? a je český průvodce? přidali bychom se,
Roman a Simona, Olomouc.
napište a domluvíme se:
things4you@email.cz

Osvětim 19.11.2016

Dobrý den, chtěli bychom Osvětim navštívit 19.11.2016 nejlépe s českým průvodem. Jsme 4 dospělé osoby. Neplánuje někdo v tento termín cestu, že bychom nás bylo více? Prosím odpověď na Betka2244@seznam.cz Děkuji Bětka

Osvětim 12.11.

Zdravíčko lidi,

na 12.11. se chystáme na prohlídku. Na ofiko webu máme rezervovanou vstupenku od 13:20 bez průvodce (tedy zdarma). Nechystá se taky někdo? Pokud byste se mihli s českým průvodcem, rádi se připojíme.

český průvodce

Dobrý den, také máme v plánu navštívit 28.10.Osvětim. Jsme 2 dospělí a 1 student. Pokud by měl někdo objednaného českého průvodce, rádi bychom se přidali. Prosím kontaktujte mě na tel: 775 070 402 nebo email: petr.smrcka@seznam.cz
Děkuji

průvodce

Dobrý den, také máme v plánu navštívit 29.10. nebo 30.10. Osvětim. Jsme 2 dospělí. Pokud by měl někdo náhodou objednaného českého průvodce, rádi bychom se přidali. Prosím kontaktujte mě na tel: 775 040 544 nebo email: lada.stajglova@seznam.cz

Děkuji

Osvětim

Dobrý den,chtěli bychom jet 29.10.2016 do Osvětimi. Jsme 4 a chtěl jsem se zeptat,jestli tam nemá někdo cestu a objednanáho českého průvodce? Rádi bychom se přidali. tel. 720501522 Děkuji

Osvětimi

Dobrý den, chceme jet do Osvětimi 28.10. a jsme dvě skupiny 3+4 lidi. Máte někdo českého průvodce, že bysme se přidali? Děkuji za info na tel. 731 663 084.

Re: Osvětimi

Tento termín se tam chystáme taky.
asi 5lidí.
Ale průvodce nemáme.Kdyby nšco kontakt na mě :732452864

Re: Re: Osvětimi

termin 28.10. neni k dispozici cesky pruvodce.jenom polsky.tak to nechavame na letni dny az bude.

.

Dobrý den,
já jen jestli to chápu dobře. Pokud bychom chtěli vyrazit skupina 2-5 lidí a nemáme zájem o průvodce, tak to není v průběhu dne možné? Pouze do 10:00? Musíme se zkrátka přidat k nějaké skupině, pokud chceme dorazit až kolem poledne. Děkuji za vysvětlení. Nebyl jsem tam snad 10 let, tak nevím co se všechno změnilo.

Vstup

Zdravím,
nevíte někdo, jestli stále platí, že pokud nechceme průvodce, tak mezi 8 a 10 se tam dá dostat zadarmo?
Díky

Re: Vstup

Zdravíčko, na ofiko stránkách tábora jsem si rezervovala indivindi vstup bez průvodce na 13:20. Dle vstupenky chápu, že je to zdarma, částka je 0 zlotých . Máme to na termín 12.11., pokud se tam ovšem někdo tou dobou mihne s českým průvodcem, rádi se připojíme :-)

Už nikdy!

Hezký den všem,
ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost s návštěvou Osvětimy.

Poprvé jsem toto místo navštívila v roce 2008 v rámci školní exkurze. Průvodce byl perfektní, mluvil srozumitelně a dokázal vyvolat husí kůži i u naprosto znuděných teenagerů. Normální vstup (bez "letištní kontroly"), pohodlné tempo, prostě úžasná, dramatická prohlídka!

Na přání přítele, který zde nikdy nebyl, jsme s přáteli podnikli návštěvu v srpnu 2016.
Nejhorší prohlídka, co jsme kdy zažila. Toalety úplný humus, platit lze ZL nebo Eury (ale na ty Vám nemají z čeho vrátit) U vstupu fronta (vstupenky jsme měli přes net), kontrola jako na letišti, pomalu museli jsme se zout.
Průvodce rodilý polák, který mluvit lámanou češtinou dohromady s polštinou. Takže jsme porozuměli asi polovině výkladu - pokud jsme tedy byli v dosahu. Proběhli jsme sprintem značnou část areálu (nikoliv vše), téměř nikde nebyl čas se zastavit a prohlédnout si expozice, protože se zezadu tlačila další skupina. Ale hlavně se budou chlubit, že schody jsou zničené, protože ročně mají přes milion návštěvníků. Nahnat do areálu co nejvíce lidí a vydělat na krutosti historie.

Úcta se z tohoto místa se vypařila!

28.10.2016 Český průvodce

Dobrý den,
nemá náhodou někdo v plánu prohlídku s českým průvodcem na pátek 28.10.?
Případně neměl by někdo zájem připojit se a vytvořit skupinu? Skupina do 10 osob by přišla na 300 PLN, 11-20 osob pak 400 PLN. Pokud by se nasbíralo alespoň 8 lidí, tak ta cena na jednotlivce už dává smysl, ve dvou se nám platit 300 PLN nechce.

Jedná se o datum na státní svátek, tak ho využijte tím to způsobem.

Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se na tom.dufka@gmail.com.

Děkuji,
TD

Re: 28.10.2016 Český průvodce

Dobry den,chystame se 28.10 taky do Osvetimi.tak bysme se k vam pridali.jsme 4.napisi jeste email.

Re: Re: 28.10.2016 Český průvodce

Dobrý den. můžeme se na 28.10.2016 do Odvětimi domluvit? dejte správu na rstolin@seznam.cz

Re: Re: Re: 28.10.2016 Český průvodce

Dobry den,psala jsem vam dnes email,at se muzeme domluvit.jsme 4 dospeli a chceme jet 28.10 do Osvetimi.