Obecná diskuze

Отличный вариант для всех, просто пишите

Отличный вариант для всех, просто пишите ArataurNiladwyn@gmail.com 000*** osvetim-navsteva.webnode.cz

Отличный вариант для всех, просто пишите ArataurNiladwyn@gmail.com 000*** osvetim-navsteva.webnode.cz

Nekultsy Ivan

I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Neculiti Ivan major hosting

In consequence of

[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]

Solve puzzles

Invite friends to solve puzzles
Win NFTs and $500,000

Test, just a test

Hello. And Bye.

Prohlídka se psem

Dobrý den,
je možná prohlídka se psem?
Děkuji za odpověď.

ter Cat

Interesting theme, I will take part. I know, that together we can come to a right answer.

proč jsem se vzdal prohlídky koncentarčního tábora Osvětim .

Parkovné za jedno osobní auto 18 Zl , na prostranství a ještě před vchodem
do budovy dotaz , zda mám "občanku" nebo "passport" .
Toto už jeden z návštěvníku psychicky neunesl a místo postoupení
ve frontě dále , návštěvu vzdal .
Já , už smířený s možným získáním a následným odesláním mých osobních dat (občanka/passport)
"bůh-ví-kam" nicméně postupuji ke skeneru osoby a rentgenu
cestovní "ledvinky" u pasu .
Po zjištění , že vlastním běžný kapesní zavírací nůž (na svačiny,otevíraní
konzerv nebo lahve vína at.) jsem poslán uložit nůž do depositu , kde
mi bude po dobu prohlídky uschován a poté vrácen .
No a tam už jsem psychicky nevydržel ani já , neboť i když byla
cena za úschovu pouhých 5 Zl , z principu jsem odmítnul .
Nic jsem tedy neviděl , a velmi se podivuji , že na místě lidského
utrpení vládne velice tvrdý byznys spojený snad i se šmírováním .

online lístky do Osvětimi

Zdravím výletníci,kde prosím objednám lístky do tábora?
Děkuji za radu,Tomáš :-)

Re: online lístky do Osvětimi

Zde https://visit.auschwitz.org/?lang=en

Morávková

Dobrý den,
rádi bysme navštívili Osvětim mimo sezónu s českým průvodcem, ale ne formou organizovaného zájezdu. Neví prosím někdo, kolik musí být lidí, aby to byla skupina a prohlídka šla rezervovat v českém jazyce? A jestli je to vůbec možné nebo si průvodce zajišťuje CK?
Děkuji za rady,

Irena Morávková

Chystáme se na Velikonoce do Krakova

Dobrý den,

chystáme se na Velikonoce do Krakova a rády bychom navštívili i Osvětim. Z webových stránek moc moudrý nejsem, ale už jsem pochopil, že o Velikonocích 2020 nebudou k dispozici prohlídky s průvodcem v češtině ani angličtině.
Co jsem ale vůbec nepochopil, je to, že by každý návštěvník bez rozdílu, jestli jde s průvodcem nebo bez něj, měl mít entry pass. A že vstup do areálu je bezplatní, přesto mě stránka visit.auschwitz.org směřuje na nákup prohlídek za peníze.

Jak to tedy je? Jsou Entry passy pro volný vstup k dispozici jen na pokladně pro ten daný den v 7:30 ráno, jak tady už někdo psal?

Děkuji za vysvětlení.

výlet do Osvětimi

V sobotu 17.8.2019 jsme se vydali v pěti do Osvětimi. Z Hradce Králové jsme vyjížděli ve 4 hod. ráno. Cesta trvala cca 5 hodin .Muž se šel do informací zeptat na prohlídky s českým průvodcem v 10,12,14 hod.Po 4 hodinách ve frontě na lístek nám u okénka řekli, že česká a ani slovenská výprava už nejde,šli jsme tedy s polskou.Paní nebylo vůbec rozumět, tak jsme si to prošli sami s knížkou v ruce.Kdyby jsme věděli, že se dají listky koupit přes internet, tak jsme to udělali, ponaučení pro ostatní. Velikost batohu a kabelky 30x20,jinak musíte do úschovy za 4 zl.I přesto pěkně strávený den

Re: výlet do Osvětimi

Děkuji za info. Právě jsem s manželkou na dovolené kousek od Ostravy, a napadlo nás zajet na výlet do Osvětimi. Koukám po internetu co a jak a ono to nebude vůbec jednoduché. Můžete mi prosím říc, kde se dají přes net objednat vstupenky? Děkuji moc.

Re: výlet do Osvětimi

Můžete mi prosim napsat, jak se daji koupit listky pres net? Ja to zatim nikde nenasel a chceme tam jet 16.11.2019