Отличный вариант для всех, просто пишите
Отличный вариант для всех, просто пишите ArataurNiladwyn@gmail.com 000*** osvetim-navsteva.webnode.cz
Отличный вариант для всех, просто пишите ArataurNiladwyn@gmail.com 000*** osvetim-navsteva.webnode.cz
I apologise, but, in my opinion, you are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Neculiti Ivan major hosting
[url=][/url]
[url=][/url]
[url=][/url]
Invite friends to solve puzzles
Win NFTs and $500,000
Hello. And Bye.
Dobrý den,
je možná prohlídka se psem?
Děkuji za odpověď.
Interesting theme, I will take part. I know, that together we can come to a right answer.
Parkovné za jedno osobní auto 18 Zl , na prostranství a ještě před vchodem
do budovy dotaz , zda mám "občanku" nebo "passport" .
Toto už jeden z návštěvníku psychicky neunesl a místo postoupení
ve frontě dále , návštěvu vzdal .
Já , už smířený s možným získáním a následným odesláním mých osobních dat (občanka/passport)
"bůh-ví-kam" nicméně postupuji ke skeneru osoby a rentgenu
cestovní "ledvinky" u pasu .
Po zjištění , že vlastním běžný kapesní zavírací nůž (na svačiny,otevíraní
konzerv nebo lahve vína at.) jsem poslán uložit nůž do depositu , kde
mi bude po dobu prohlídky uschován a poté vrácen .
No a tam už jsem psychicky nevydržel ani já , neboť i když byla
cena za úschovu pouhých 5 Zl , z principu jsem odmítnul .
Nic jsem tedy neviděl , a velmi se podivuji , že na místě lidského
utrpení vládne velice tvrdý byznys spojený snad i se šmírováním .
Zdravím výletníci,kde prosím objednám lístky do tábora?
Děkuji za radu,Tomáš :-)
Zde https://visit.auschwitz.org/?lang=en
Dobrý den,
rádi bysme navštívili Osvětim mimo sezónu s českým průvodcem, ale ne formou organizovaného zájezdu. Neví prosím někdo, kolik musí být lidí, aby to byla skupina a prohlídka šla rezervovat v českém jazyce? A jestli je to vůbec možné nebo si průvodce zajišťuje CK?
Děkuji za rady,
Irena Morávková
Dobrý den,
chystáme se na Velikonoce do Krakova a rády bychom navštívili i Osvětim. Z webových stránek moc moudrý nejsem, ale už jsem pochopil, že o Velikonocích 2020 nebudou k dispozici prohlídky s průvodcem v češtině ani angličtině.
Co jsem ale vůbec nepochopil, je to, že by každý návštěvník bez rozdílu, jestli jde s průvodcem nebo bez něj, měl mít entry pass. A že vstup do areálu je bezplatní, přesto mě stránka visit.auschwitz.org směřuje na nákup prohlídek za peníze.
Jak to tedy je? Jsou Entry passy pro volný vstup k dispozici jen na pokladně pro ten daný den v 7:30 ráno, jak tady už někdo psal?
Děkuji za vysvětlení.
V sobotu 17.8.2019 jsme se vydali v pěti do Osvětimi. Z Hradce Králové jsme vyjížděli ve 4 hod. ráno. Cesta trvala cca 5 hodin .Muž se šel do informací zeptat na prohlídky s českým průvodcem v 10,12,14 hod.Po 4 hodinách ve frontě na lístek nám u okénka řekli, že česká a ani slovenská výprava už nejde,šli jsme tedy s polskou.Paní nebylo vůbec rozumět, tak jsme si to prošli sami s knížkou v ruce.Kdyby jsme věděli, že se dají listky koupit přes internet, tak jsme to udělali, ponaučení pro ostatní. Velikost batohu a kabelky 30x20,jinak musíte do úschovy za 4 zl.I přesto pěkně strávený den
Děkuji za info. Právě jsem s manželkou na dovolené kousek od Ostravy, a napadlo nás zajet na výlet do Osvětimi. Koukám po internetu co a jak a ono to nebude vůbec jednoduché. Můžete mi prosím říc, kde se dají přes net objednat vstupenky? Děkuji moc.
Můžete mi prosim napsat, jak se daji koupit listky pres net? Ja to zatim nikde nenasel a chceme tam jet 16.11.2019