Re: navšteva oswietimi
ozvěte se na petr.rucka@post.cz :)
ozvěte se na petr.rucka@post.cz :)
,zdravim jedu do oswietimi s manželkou 17.11.2018 a 18.11.2018 se tam chceme podivat nejede take nekdo že bychom udelali skupinu dik
Dobrý den,
navštívili jste již osvětim?
Ráda bych se s přítelem podívala, jen prostě požadujeme českého nebo slovenského průvodce.
Pokud jste stále osvětim nenavštívila a pořád chcete, kontaktujte mě na: monika.mitkova@seznam.cz a domluvíme.
Děkuji.
Monika
Dobrý den, vím, že je to narychlo, ale čirou náhodou - nechystá se do Osvětimi někdo tento čtvrtek nebo pátek (11.10 - 12.10.)? Jsme dva (v pátek bychom možná byli čtyři). Angličtina nám moc nejde a rádi bychom prohlídku s průvodcem, že bychom se mohli spojit. Radka
Dobrý den, plánuje někdo na 3. nebo 4. 8. Navstivit Osvetim? Udelame skupinku s ceskym pruvodcem? Mate nekdo tip na nenarocne ubytovani, prespani treba i v kempu? Dekuji za info lenkakral@centrum.cz
dobrý den chtěli bychom v sobotu 4.7 2018 navštívit Osvětim, chtěli bychom využít služby průvodce,proto se ptám je zde někdo ve stejný termín, kdo už průvodce má a ke komu bychom se mohli přidat ??? je nás celkem šest. děkuji
popř. info na : sterbis2@seznam.cz
Stačí si tam zavolat. Skupina do 10 lidí. Dělaji prohlídky s českým průvodcem cca za 2030kc. Chceme tam jet 30.6 ,nechcete se připojit? Jsme ze Zlína. Kdyžtak kontakt e-mail : makulinica@seznam.cz
Ahoj. Mám prosbu. V červnu chceme jet do Osvětimi a potřebuje poradit jak to udělat s průvodcem? Potřebovali bychom zajistit českého průvodce. A dočetla jsem se, že český průvodce je tam jen červenec-srpen.. Ale jinde zase psali, že jeli v zimě a normálně tam byl... Ale bohužel jsem nikde nenarazila na info jak to zjistit... Nebo jak jste to řešili vy? S cestovkou jet nechceme. A bude nás skupinka 4 lidí. Moc děkuji Markéta - majdux@seznam.cz
Jestli jde koupit třeba pro větší skupiny i jindy to nevím, jinak je jen přes léto a vždy je to vidět na stránkách.
Zdravím, chtěla jsem si jen potvrdit, opravdu český průvodce není jindy než v letní měsíce? Nebo můžeme mít i polského průvodce a ve sluchátkách češtinu?
Pravděpodobně jste to již vyřešila ale rada pro ostatní.
Doporučuji zakoupit vstupenky online na stránkách https://visit.auschwitz.org/?lang=en, zde si vyberete den, průvodce a čas prohlídky. Před vstupem do areálu stojí zaměstnanci, kteří mají před sebou časy na papíře. Stačí vyčkat až ukážou Vás čas, následně se zde řadíte a procházíte koridorem ke kontrolnímu rámu (kontroluje se vše kovové a musí se sundat i pásek u kalhot pokud má kovou přesku). Hned za kontrolou si vyzvednete naslouchátko a nálepku na oděv s jazykem průvodce. Na nádvoří pak čekáte až přijde průvodce co má cedulku s jazykem co máte objednaný.
Ahoj, plánujeme návštěvu první červencový týden, jsme tři dospělý ze Šumperka. Teprve pátrám co a jak a zatím jsem se moc nezorientovala.
Již nějakou dobu chci dané místo navštívit ale s cestovkou je to vše moc hrr. Má někdo zkušenosti nebo chystá se tam někdo jet v létě z Olomouce či okolí? Rád bych si to prošel sám a v klidu. Údajně je to možné a lze koupit i mapu ale nevím co a jak.
david.ol@post.cz
Pokud nakoupíte vstupenky online a máte i placeného průvodce, tak na vstupence je vyznačen čas prohlídky (doporučuji se dostavit s cca 20min předstihem). Před vstupem do areálu stojí zaměstnanci, kteří mají před sebou časy na papíře. Stačí vyčkat až ukážou Vás čas, následně se zde řadíte a procházíte koridorem ke kontrolnímu rámu (kontroluje se vše kovové a musí se sundat i pásek u kalhot pokud má kovou přesku). Hned za kontrolou si vyzvednete naslouchátko a nálepku na oděv s jazykem průvodce. Na nádvoří pak čekáte až přijde průvodce co má cedulku s jazykem co máte objednaný. Snad jsem pomohl.
Byl jsem tam v 7/2018 a nečekal jsem tam takový dav lidí, ale vše bylo v pohodě.
Zdravím, letos mám v plánu zajet si do Osvětimi (nejspíše v letních měsících, kde je možné mít českého průvodce), ale jsem trochu zmatená z koupě vstupenek. Jakým způsobem to funguje? Musím jít na pokladnu a vystát si frontu i když si vstupenky zakoupím přímo na jejich webu? Děkuji
Ok, děkuji za info, v úterý vyrážíme, máme přes booking.
Dobrý den,
ubytování jsme řešili V Krakowě přes booking.com (Aparthotel LIV'INN) s tím, že jsme platili cca 1000,- za dvoulůžkový pokoj na jednu noc včetně parkování cca 2 km od centra. Jídlo kdekoliv ve městě jak restaurace, pekárny, non stop večerky tak i fast foody. V.
Zdravím, chceme s návštěvou také do Osvětimi a pak do Krakowa, kde přespat, moc díky za super praktické rady. Máte tip na slušné ubytování v Krakowě pro 5 lidí, tip na jídlo a parking? Díky moc. L.
Dobrý den,
sice s půlročním odstupem, ale individuální prohlídku jsme neobjednávali. Po vyzvednutí vstupenky zdarma, jsem šli vlastní cestou a nikdo se o nás nestaral. V.
Dobrý den
Prosím Vás byli by možné poslat přesný odkaz kde jste tuto individuální prohlídku objednal? Děkuji